نصب دکل مهاری

دکل هایی که امروزه در صنایع مختلف از جمله مخابرات مورد استفاده قرار می گیرند و از وزن کمی برخوردار هستند، دکل مهاری نامیده می شوند. پرکاربردترین دکلهای مهاری با نام دکل سری g شناخته می شوند که این سری خود از انواع مختلفی برخوردار می باشد و با توجه به ویژگی ها و مشخصات در موارد مختلفی از آنها استفاده می شود. به طور کلی دکل هایی که برای نصب تجهیزات شبکه تلفن همراه، رادیو، اینترنت، دوربین مداربسته و ... مورد استفاده قرار می گیرند، دکل مهاری هستند که با توجه به سبک وزن بودن و مقرون به صرفه بودن از کاربرد زیادی برخوردارند.

به منظور نصب دکل مهاری باید از تجهیزات و متعلقات مناسب استفاده کرد و این کار توسط افراد متخصص و با تجربه انجام می شود. بنابراین اگر به دنبال تهیه و نصب دکل های مهاری هستید، توصیه می کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

معرفی دکل مهاری

 همانطور که گفته شد، به دکلهایی که برای نصب انواع تجهیزات شبکه تلفن همراه، بی سیم، شبکه های ماهواره ای، دوربین مداربسته و ... مورد استفاده قرار می گیرند، دکلهای مهاری می گویند که اغلب از جنس لوله و میلگرد با پوشش گالوانیزه گرم در مدل ها و ارتفاع های مختلف توسط شرکت های سازنده دکل طراحی و به بازار عرضه می شوند. دکلهای مهاری سری g از پرکاربردترین دکلها محسوب می شوند که از وزن و قیمت کمتری در مقایسه با سایر مدلهای دکل برخوردار می باشند. بنابراین اگر قصد نصب تجهیزات مخابراتی و دوربین را در ارتفاع بالا دارید، می توانید از انواع دکلهای مهاری موجود در بازار استفاده کنید.

نصب دکل های مهاری

چرا استفاده از دکلهای مهاری؟

دکل مهاری سری g که در اندازه های مختلف تولید و به بازار عرضه شده است به منظور افزایش ارتفاع از سطح زمین مورد استفاده قرار می گیرد. از مهمترین ویژگی ها و مزایای دکلهای مهاری موجود در بازار، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سبک وزن بودن
  • ارزان قیمت بودن
  • سهولت نصب
  • مقاومت در برابر فرسودگی و زنگ زدگی به دلیل پوشش گالوانیزه گرم
  • و...

بنابراین نصب دکل از نوع مهاری بهترین گزینه برای قرارگیری تجهیزات مختلف مخابراتی و دوربین های مداربسته کنترل وضعیت جاده ها در ارتفاعات به شمار می آید.

قیمت خرید دکل های مهاری و نصب آن

نحوه نصب دکل مهاری

نصب دکل مهاری با توجه به هدف و نیاز کارفرما در بهترین فضای ممکن توسط افراد باتجربه و ماهر انجام می شود. به طور کلی دکلهای مهاری را برای افزایش ارتفاع از سطح زمین و نصب تجهیزات مختلف از جمله شبکه های مخابراتی، دوربین و ... استفاده می کنند. این دکلها معمولا به صورت تکیه گاه بر روی زمین یا به وسیله سیم مهاری متعادل می شوند. دکلهای مهاری قابلیت این را دارند تا بر روی پشت بام، دیوار، سوله های صنعتی و ... نصب شوند.

دکلهای مهاری دارای تجهیزات و متعلقات بسیاری هستند که از جمله آن ها، می توان به بیس پلیت، سیم های مهاری فولادی، پیچ و مهره، کرپی، انکر بولت، انکر راد، تسمه، گوشواره، کلمپس فولادی، مهارکش و ... اشاره کرد.

به منظور خرید دکلهای مهاری، با انواع مختلفی از دکل در بازار مواجه می شوید که هر یک از آنها با توجه به مشخصات از قیمت متفاوتی برخوردارند. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با قیمت خرید دکل های مهاری و نصب آن به شرکت های فعال در زمینه ساخت انواع دکل مراجعه کنید.




منبع : گروه فنی و مهندسی آی تک  http://aytaak.ir/

نصب و راه اندازی لینک رادیویی وایرلس

 ارتباط رادیویی - نصب لینک وایرلس


ارتباط رادیویی

ارتباط رادیویی و وایرلس از امواج رادیویی برای برقراری ارتباط استفاده می کنند .مهم ترین نکته برای برقراری یه ارتباط رادیویی خوب وجود دید کافی است که باعث برقراری ارتباط بدون تداخل و از دست رفتن اطلاعات می شود. مورد دوم کم بودن نویز محیط و ایزوله کردن شبکه است که این کار با انتخاب فرکانس و کانال های مناسب و همچنین انتخاب رادیو و آنتن مناسب امکان پذیر می گردد. ارتباط وایرلس شامل مجموعه ارتباطی میگردد که اطلاعات و یا بسته ها را بدون استفاده از کابل و با استفاده از نور یا هوا منتقل کند .

این ارتباطات بنا بر شرایط محیطی، مسافت، هزینه و پهنای باند مورد نیاز به تجهیزات و محاسبات خاص خود نیاز دارد تا نتیجه لازم را برای کاربر بوجود آورد .


نصب و راه اندازی لینک رادیویی وایرلس 

http://aytaak.ir/%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d8%a8%d8%a7%d8%b7-%d8%b1%d8%a7%d8%af%db%8c%d9%88%db%8c%db%8c/

انتقال اطلاعات و سرعت و حجم انتقال داده ها در این نوع بستر( لینک وایرلس )، بستگی به قدرت رادیوهایی که به کار برده می شوند دارد، اما راه اندازی این نوع شبکه توسط گروه فنی و مهندسی آی تک نسبت به روش های دیگر بسیار مقرون به صرفه تر میباشد .


روشهای انتقال اطلاعات در بستر وایرلس ( ارتباط رادیویی ) :

لینک وایرلس

Point to Point : در این نوع لینک ارتباط بین دو نقطه (یا بین دو رادیو یا بین دو ساختمان) برقرار می شود که در آن یک رادیو در نقش فرستنده (سرویس دهنده) و رادیوی دوم در نقش گیرنده (سرویس گیرنده) تنظیم می شود.

Point to Multipoint : در این حالت نحوه ارتباط، از طریق یک رادیو با سایر رادیوهای دیگر است. یک رادیو به عنوان فرستنده تنظیم شده و مابقی رادیوها به عنوان گیرنده تنظیم می شوند. ارتباط یک AP با کلاینت های دیگر از قبیل لپ تاپ، موبایل و ... نیز از نوع Point to Multipoint  است.


شما با ایجاد این بستر ( نصب لینک رادیویی ) میتوانید از اطلاعات و داده های شبکه داخلی خود به هر نقطه ای که بخواهید استفاده کنید.


منبع : گروه فنی و مهندسی آی تک http://aytaak.ir/


فونداسیون پیش ساخته بتنی دکل

فونداسیون پیش ساخته دکل در کنار فونداسیون ریختگی از انواع فونداسیون هایی هستند که در مهندسی عمران و به خصوص امروزه در سازه های فلزی شهری و پروژه های مختلف عمرانی جزو یکی از قسمت های مهم به شمار می آیند و هر کدام با توجه به ویژگی هایی که دارند، می توانند مزیت ها و کاربرد های خاص خود را داشته باشند. در این مقاله به معرفی فونداسیون ها، به معرفی فونداسیون آماده دکل می پردازیم.

معرفی فونداسیون ها

فونداسیون ها یا Foundation قسمتی از سازه است که بین سازه ای مانند ساختمان، دکل و ... و خاک می باشد و در تماس با هر دو می باشد. در واقع فونداسیون ها برای انتقال بار و فشاری که از قسمت سازه وارد می شود جایگذاری می شوند و آن را به خاک و زمین منتقل می نمایند.

فونداسیون ها انواع مختلفی دارند که عبارتند از:

  • فونداسیون منفرد
  • فونداسیون نواری
  • فونداسیون گسترده

از نظر جنس می توان به دسته بندی های زیر نیز اشاره نمود:

  • فونداسیون سنگی
  • فونداسیون بتنی
  • فونداسیون آجری
  • فونداسیون شفته ای
  • فونداسیون های مشترک
  • فونداسیون های شمعی
  • فونداسیون های صفحه ای
  • و ...
فونداسیون پیش ساخته بتنی دکل

یکی از انواع فونداسیون ها، فونداسیون های آماده هستند که به صورت پیش ساخته و آماده تولید شده و سفارش داده می شوند.

در ادامه به بررسی این فونداسیون پیش ساخته دکل می پردازیم.

فونداسیون پیش ساخته

فونداسیون آماده دکل

دکل ها یکی دیگر از انواع سازه های عمرانی هستند که در بسیاری از موارد نظیر دکل های مخابراتی، روشنایی، دوربین ها و ... به خصوص در پروژه های شهری به کار گرفته می شوند. یکی از مهمترین قسمت های این نوع سازه ها، فونداسیون های آنها است که این فونداسیون ها می توانند به صورت فونداسیون آماده دکل و یا غیر آماده (ریختگی) در محل اجرا می شوند.

همانطور که از نام فونداسیون های آماده پیدا است، این نوع فونداسیون ها از قبل پیش ریخته شده و آماده می شوند. از کاربرد های این نوع فونداسیون ها می توان به عملیات هایی که در آن سرعت اجرا مد نظر است و امکان جابه جایی وجود دارد، اشاره نمود.

از ویژگی های فونداسیون آماده دکل که می تواند آنها را در اولویت استفاده قرار دهد، می توان به کیفیت بالای بتن به کار رفته در انواع فونداسیون دکل بتنی، کم بودن مدت زمانی آماده سازی فونداسیون و همچنین اجرا و نصب آن در محل مورد نظر و حمل و نقل آسان آن اشاره نمود. پس از آنکه عملیات اجرای فونداسیون ها انجام شود، مرحله نصب دکل اجرا می شود.

 

 

منبع : گروه فنی و مهندسی آی تک http://aytaak.ir/

فونداسیون آماده پایه چراغ

فونداسیون آماده پایه چراغ سازه ای می باشد که با داشتن کاربرد بسیار زیاد بایستی در کیفیت و کارایی عالی و درجه یک تولید و ساخته شود از جمله کاربرد این سازه می توان به بزرگراه ها، خیابان های اصلی و فرعی مراکز خرید و منازل مسکونی اشاره نمود. فونداسیون های پیش ساخته و آماده از جمله پرطرفدارترین و محبوب ترین فونداسیون های پایه چراغ بوده و در انواع سایزها و طراحی های مختلفی تولید و عرضه می گردند.

فونداسیون آماده پایه چراغ

فونداسیون بخشی از یک سازه می باشند که تمامی بار و فشار وارد شده از پایه روشنایی را به زمین انتقال می دهد در حالت کلی می توان گفت هر پایه چراغ روشنایی به فونداسیونی منحصر به فرد و خاصی نیازمند است که در این وهله نوع فونداسیون از نظر ابعاد و کیفیت آن به مقاومت خاک منطقه مربوط و میزان بادخور پایه چراغ روشنایی بستگی دارد که زیر نظر مهندسین مربوط با رعایت تمامی نکات و جزئیات ریز و درشت و محاسبات انجام شده، فونداسیون آماده پایه چراغ تولید و ساخته می شود. با توجه به این امر که میزان مقاومت و سستی خاک در بسیاری از مناطق یکسان می باشد از این رو از فونداسیون آماده پایه چراغ مورد استفاده قرار می دهند که البته در هنگام تهیه و خریداری این فونداسیون های پیش ساخته بایستی از تمامی مشخصات و نوع مقاومت و کیفیت آن اطلاعاتی کافی به دست آورد که در ادامه مقاله در خصوص انواع فونداسیون و کیفیت آن صحبت خواهیم کرد.

فونداسیون آماده پایه چراغ

ابعاد انواع فونداسیون های آماده پایه چراغ

فونداسیون آماده پایه چراغ اغلب با عیار بتن 400 کیلوگرم در متر مکعب تولید و طراحی می شوند و شامل ابعاد 60*60*200 و 40*40*160 بوده و دارای 4 و 6 بولت می باشند. همچنین فونداسیون های پیش ساخته دارای لوله هایی برای انتقال سیم و کابل از زمین به پایه هستند که این امر از جمله ویژگی های این نوع فونداسیون بوده و عملیات برق کشی را برای افراد آسان می سازد. توجه داشته باشید که در سفارش و تهیه فونداسیون های پایه چراغ از شرکت های معتبر و قابل اعتماد اقدام کنید که براساس فشاری که هر برج نوری بر فونداسیون وارد می سازد مناسب ترین و ایده آل ترین فونداسیون های آماده پایه چراغ طراحی و تولید می شوند. ارتفاع انواع برج نوری به صورت زیر می باشد:

  • برج نوری با ارتفاع 6 متر
  • برج نوری با ارتفاع 9 متر
  • برج نور با ارتفاع 12 متر
  • برج نور با ارتفاع 18 متر

کاربران می توانند با توجه به ارتفاع برج نور خود و مشخص کردن سایر اطلاعات درباره برج نوری و سستی خاک منطقه، بهترین و باکیفیت ترین فونداسیون های آماده پایه چراغ را خریداری و تهیه کنند.

 

فونداسیون پایه چراغ 

http://aytaak.ir/2019/10/08/%d9%81%d9%88%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b3%db%8c%d9%88%d9%86-%d8%a2%d9%85%d8%a7%d8%af%d9%87-%d9%be%d8%a7%db%8c%d9%87-%da%86%d8%b1%d8%a7%d8%ba/

 

فونداسیون آماده پایه چراغ

کیفیت فونداسیون آماده پایه چراغ

از کاربرد فونداسیون آماده پایه چراغ می توان به بزرگراه ها و خیابان ها، مراکز خرید و پارکینگ ها، جاده های اصلی و جاده های فرعی، مناطق مسکونی، صنعتی و تفریحی اشاره نمود. با توجه به کاربرد بسیار از این نوع فونداسیون در ساخت و تولید آن بایستی از بهترین کیفیت و کارایی استفاده کرد و از آنجا که فونداسیون ها باید از استحکام و مقاومت کافی باشند تا بتوانند قدرت ایستایی که مورد نیاز پایه است را تولید کند در تولید و ساخت آن از عیار بتن 400 کیلوگرم در متر مکعب استفاده می کنند. فونداسیون آماده پایه چراغ، فونداسیونی می باشد که کاملا در یک شرایط استاندارد و محیط کنترل شده زیر نظر مجرب ترین و متخصص ترین مهندسین تولید و عرضه می گردند. قابلیت جا به جایی فونداسیون پیش ساخته از جمله مزیت های این فونداسیون می باشد.

 

 

 

فونداسیون آماده پایه چراغ

انواع فونداسیون های آماده پایه چراغ

فونداسیون های پایه چراغ خیابانی به دو دسته تولید و ساخته می شوند:

  • فونداسیون پیش ساخته
  • فونداسیون هایی که در محل نصب تهیه شده و در همان منطقه بتن ریزی اجرا می گردد

فونداسیون آماده از نظر طراحی و ساختار به انواع مختلفی تقسیم می شود که از جمله انواع این نوع فونداسیون می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • فونداسیون های پاشنه دار
  • فونداسیون های مکعب مربع
  • فونداسیون های مکعب مستطیل
  • فونداسیون های ذوزنقه ای

 

 

با توجه به اینکه فونداسیون های پایه چراغ خیابانی یک زیر بنا برای نصب پایه چراغ می باشند دارای ساختاری از بتنی آرمه و یا مسلح می باشد چرا که استحکام و همبستگی این سازه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد؛ و با توجه به کاربرد این سازه در اندازه ها و طراحی های مختلفی چون لوله ای و چند وجهی ساخته و مورد استفاده واقع می شوند.

فونداسیون آماده پایه دکل

طریقه نصب فونداسیون های آماده پایه چراغ

در آخر می خواهیم در خصوص طریقه نصب فونداسیون آماده صحبت کنیم که در نصب این فونداسیون، ستون اصلی پایه توسط یک صفحه آهنی دایره شکل و یا مربع شکل و به وسیله چند انکر بولت به فونداسیون پیش ساخته متصل می گردد. سپس محل اتصال ستون پایه چراغ با صفحه آهنی یا همان بیس پلیت توسط یک سری قطعات مثلثی که لچکی نامیده می شود، جوش داده شده و از این طریق محکم و مقاوم بودن آن را افزایش می دهند.

 

 

 منبع : گروه فنی و مهندسی آی تک http://aytaak.ir/